Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Schilderwerk binnen.

Binnenschilderwerk wordt hoofdzakelijk als verfraaiing toegepast , maar is ook hoognodig ter bescherming. In de loop der  jaren verliest schilderwerk zijn uitstraling en beschermende functie . Er zullen verkleuringen ontstaan door invloeden van onder andere warmtebronnen, en nicotineaanslag. Ook kunnen mechanische beschadigingen door intensief gebruik( bijvoorbeeld op een geschilderde trap) ervoor zorgen dat het schilderwerk aan een opfris beurt toe is.

 

Traditionele verven(terpentinebasis) hebben daarnaast ook nog de eigenschap zeer snel te vergelen binnenshuis. 

 

Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige schrobvaste muurverven  en professionele watergedragen lakken krijgt Uw pand weer de uitstraling dat het verdient . Deze muurverven en lakken zijn ook nog eens  goed reinigbaar, geurarm en snel drogend. 

 

Schilderwerk buiten.

Buitenschilderwerk is een zeer belangrijk onderdeel van uw onderhoud. 

De buitenkant van Uw woning of kantoorpand is niet alleen Uw visitekaartje , maar dient ook zeer goed beschermt te worden tegen de onvoorspelbare hollandse seizoenen.

 

Slecht onderhoud zorgt vaak voor problemen zoals houtrot en lekkages door oude kitnaden.  Een goed opgebouwd verfsysteem in combinatie met een goed aangebracht kitsysteem zorgt ervoor dat Uw pand jarenlang beschermd is, en makkelijk te reinigen is door minimale kans op vuil aanhechting. Door dit periodiek te laten onderhouden voorkomt U vervelende kosten.

 

Of het nu gaat om uw buitenkozijnen schilderen of al het andere  onderhoud , wij zorgen dat het er weer perfect uit komt te zien.