Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Ook voor binnen- en buitenschilderwerk bent U bij ons aan het juiste adres. Met 25 jaar ervaring en vakmanschap zorgen wij ervoor dat alles er weer perfect uit komt te zien.  

Schilderwerk binnen.

Binnenschilderwerk wordt hoofdzakelijk als verfraaiing toegepast , maar is ook hoognodig ter bescherming. In de loop der  jaren verliest schilderwerk zijn uitstraling en beschermende functie . Er zullen verkleuringen ontstaan door invloeden van onder andere warmtebronnen, en/of nicotineaanslag. Ook kunnen mechanische beschadigingen door intensief gebruik( bijvoorbeeld op een geschilderde trap) ervoor zorgen dat het schilderwerk aan een opfris beurt toe is.

 

In het verleden werd er voor binnenschilderwerk gebruik gemaakt van verven op terpentine basis. Bij deze verven is de droogtijd behoorlijk lang en blijft de geur vaak nog lang aanwezig na de droging.  Traditionele verven(terpentine basis) hebben daarnaast ook nog de eigenschap zeer snel te vergelen binnenshuis. 

 

Wij  maken gebruik van professionele hoogwaardige schrobvaste muurverven  en  watergedragen lakken zodat Uw pand weer de bescherming en uitstraling krijgt dat het verdient . Deze muurverven en lakken zijn ook nog eens  goed reinigbaar, geurarm en snel drogend. Ook zijn deze verven kleurvast (vergelen niet).

 

Schilderwerk buiten.

Buitenschilderwerk is een zeer belangrijk onderdeel van uw onderhoud. 

De buitenkant van Uw woning of kantoorpand is niet alleen Uw visitekaartje , maar dient ook zeer goed beschermt te worden tegen de onvoorspelbare hollandse seizoenen.

 

Slecht onderhoud zorgt vaak voor problemen. Houtrot, en lekkages door oude slecht afsluitende kitnaden zijn hier veel voorkomende voorbeelden van. Dit kunt U voorkomen door regelmatig onderhoud.

 

Een goed opgebouwd verfsysteem in combinatie met een goed aangebracht kitsysteem zorgt ervoor dat Uw pand jarenlang beschermd is. De hoogwaardige lakken die wij gebruiken zijn ook nog eens zeer gemakkelijk te reinigen en zorgen voor een jarenlange bescherming. Door  periodiek onderhoud voorkomt U onnodige kosten.

 

Of het nu gaat om uw buitenkozijnen schilderen of al het andere  onderhoud , wij zorgen dat het er weer perfect uit komt te zien.